Mustafa Üstündağ İlkokulu

Vizyon: "Ne olmak istiyorsunuz?" sorusunun cevabıdır. İstiyoruz ki ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

Misyon: Biz Mustafa Üstündağ İlköğretim okulu olarak bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30 14:20
Isınma: Doğalgaz...Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafaustundag.meb.k12.tr

Adres - TUZLA MAH. KILIÇ SK. MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 11 ŞEREFLİKOÇHİSAR / ANKARA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunup, Ankara iline uzaklığı yaklaşık 150 km. dir